Основен партньор на JoomlaDay 2016

Superhosting

Петък, 18 Април 2014 16:42

Лектори 2014

Написана от
 

  Nicolas Claverie - Николас разработва  приложения за Джумла от създаването й. Помагал е при създаването на Joobi - ирландска компания, създала компоненти като Acajoom. След това създава Hikari Software - негова собствена компания за разработване на приложения. След партньорството си с AcyMailing той стартира HikaShop през 2010 и до сега остава главен архитект и разработчик на компонента.

 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

 

David Hurley - Дейвид е отдаден на разработването на Open Source проекти. В момента той е Мениджър обществени връзки за Джумла, както и член на Production Leadership екипа. Той е и един от отговорниците за Joomla CMS-a и фреймуърка. Винаги търси начин да помогне на другите разразботчици и крайни потребители. В свободното си време Дейвид пише статии за Joomla Community Magazine, участва в екипа за намиране и отсраняване на бъгове, както и в екипа за сигурност на Джумла..

 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

 

Деян МотовДеян Мотов - Деян Мотов, е разработчик на джумла приложения с дългогодишен опит, специализиран в разработката на приложения за магазини и галерии.Основно работи за чуждестранни клиенти, като изработва уникални приложени по-поръчка на клиента.


 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

 

Мариела Колева Мариела Колева - Мариела Колева е основател и собственик на М-Дизайн - фирма за уеб дизайн, изработка на електронни магазини и оптимизация на уеб сайтове. Тя е един е един от водещите SEO специласти в джумла общността в България. Основно работи с български клиенти, както и с някой държавани институции.

 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

 

Васил ТошковВасил Тошков - Васил Тошков е един от водещите специалисти в SEO. Собственик е на компанията Cloxy, която има огромен брой успешно реализирани проекти. Завършил е Информатика във ФМИ Пловдив и има магистърска степен по Софтуерни Технологии. Васил е фен на свободния софтуер и отворените стандарти, един от основните организатори и лектори на много SEO семинари.

 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

 

312903 2260203434860 3877944 n Михаил Семерджиев - от 7 години се занимава с Joomla! и има богат опит в разработката на шаблони, сайтове базирани на системата и разширения за нея. Основно работи за чуждестранни клиенти и изработката на шаблони по собствен дизайн. По образование е финансит, а в момента се занимава с продуктов мениджмънт в телекомуникационната индустрия. Михаил е част от екипа на Joomla! България и организатор на Joomla!Day.

 

http://www.nixanbal.com/images/stories/override_mb.png

Прочетена 1847 пъти Последно променена в Вторник, 31 Май 2016 18:45

Реклама

Онлайн във форума

Имаме 5 гости и 0 потребители на линия

  Реклама

  Партньори и Дарители на JoomlaDay 2016

  Партньори: Joomla България
  Дарители: joomla hosting Moon.bg        

   

  Спонсори и партньори 2014

  Superhosting
  joomla hostingTelerikHikaShop
  StyleWareCompoJoomMyJoomlaAcyMailing
  joomlartJoomla БългарияTelerikSushi Star
  3D УебДизайн
   

   

  Медийни партньори:
  nixanbal.bgPredpriemachKaldataNew trend
  Social Evo