Основен партньор на JoomlaDay 2016

Superhosting

Петък, 18 Април 2014 16:31

JoomlaDay 2014

Написана от

JoomlaDay ще се проведе на 11 октомври 2014.


JoomlaDay е събитие, организирано от лидерите на Joomla! в България. Събитието е предназначено за програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla!. То е за всеки, който се интересува от тази CMS и изграждането на сайтове като цяло. JoomlaDay е невероятна възможност да се срещнете с професионалисти, готови да споделят своите знания за Joomla! и различни техники за създаване на уеб сайтове. Също така е една отлична възможност да се запознаете с членовете на общността, с нови хора от бранша или да обмените идеи.

 

В България JoomlaDay се организира за пети път. В много страни, такива срещи се провеждат редовно в продължение на няколко години и популярността им расте непрекъснато.


Темите, представяни в JoomlaDay, са свързани с Joomla!, проекти базирани на нея, разработването на сайтове и SEO оптимизацията им. Ето защо, всички участващи, могат да черпят знания от Joomla! гурутата в България и да споделят своя опит с други потребители.


Какво е JoomlaDay

За компаниите: Ако посетите JoomlaDay ще научите как да изградите и развиете своя бизнес чрез Joomla!, как да се възползвате от платформата и как да получите максимума от това, което може да ви предостави. Също така дискусиите и презентациите ще ви покажат колко пари може да ви спести Joomla!. JoomlaDay е мястото където можете да създадете контакти с водещите специалисти в областта, които могат да ви помогнат да реализирате идеите си.

За Общността: можете да се запознаете с тайните и най-добри практики за разработване на сайт базиран на Joomla. Ще имате възможност да се срещнете с хората, които развиват Joomla!, и да получите информация от първа ръка - от ръководители на проекти и създатели на популярните решения за Joomla. Презентациите и дискусиите ще се фокусират върху различни аспекти на Joomla! - изграждане и управление на сайта, сигурност, оптимизация и използване на съвременни технологии за интернет.

Прочетена 1576 пъти Последно променена в Вторник, 31 Май 2016 18:45

Реклама

Онлайн във форума

Имаме 3 гости и 0 потребители на линия

  Реклама

  Партньори и Дарители на JoomlaDay 2016

  Партньори: Joomla България
  Дарители: joomla hosting Moon.bg        

   

  Спонсори и партньори 2014

  Superhosting
  joomla hostingTelerikHikaShop
  StyleWareCompoJoomMyJoomlaAcyMailing
  joomlartJoomla БългарияTelerikSushi Star
  3D УебДизайн
   

   

  Медийни партньори:
  nixanbal.bgPredpriemachKaldataNew trend
  Social Evo