JoomlaDay ще се проведе на 11 октомври 2014

Михаил Семерджиев
 | 03 Септември 2014
Прочетена 3583 пъти  | Последно променена в 03 Септември 2014
(1 глас)

Имаме удоволствието да ви поканим на JoomlaDay™ 2014!

Събитието което ще събере ентусиасти и професионалисти от уебиндустрията за шеста поредна година.
То е посветено на най-актуалното около Joomla! - втората най-популярна система за управление на съдържание в света, на която днес разчитат и десетки хиляди български сайтове.

По традиция и тази година в семинара ще има международно участие. Nicolas Claverie, ще дойде директно от Лион, Франция за да разкаже за възможностите на неговия компонент HikaShop.
Вторият международен лектор ще бъде David Hurley от САЩ, който е Community Manager на Joomla и ще ни запознае с най-актуалната информация за любимата ни система.

Акцент при темите тази година ще бъде е-търговията, като в допълнение ще обърнем внимание и на SEO съвети от практиката. Пълната програма можете да намерите на този адрес.

JoomlaDay™ 2014 ще се проведе на 11 октомври 2014г. (събота) в учебната зала на Телерик в София, ж.к. Младост 1А, бул. “Александър Малинов” 31. Започваме в 9 сутринта, а до края на деня ще говорим за Joomla! и всичко, което ви интересува около нея.Билетът за JoomlaDay™ 2014 е с цена 20лв. Последната седмица преди събитието билетите са с цена 40лв.

В деня на събитието билети няма да се продават.

Пълна информация може да откриете на нашия сайт http://joomladay.bg

Реклама

Онлайн във форума

Имаме 8 гости и 0 потребители на линия

    Реклама