J and Beyond 2014 - от мястото на събитието

Михаил Семерджиев
 | 24 Февруари 2014
Прочетена 1178 пъти  | Последно променена в 25 Февруари 2014
(3 гласа)

Всяка година в света на Joomla! има две много големи международни конференции - Joomla World Conference и J and Beyond.

J and Beyond е събитието, което се провежда в Европа и тази година е петото поред такова. To ще се проведе между 30.05 - 01.06.2014 (цели 3 дни) в Кьонигщайн, Германия (близо до Франкфурт).

Миналата година на събитието присъстваха разработчици, създатели на сайтове, темплейт разработчици и фенове на Joomla! от над 30 страни. Събитието е изключително полезно, защото за 3 дни имате възможност да се учите от другите, да споделяте и обменяте идеи, да участва в планирането на бъдещето на Joomla!, да се запознаете с ключовите хора, които седят зад Joomla и не на последно място - да се забавлявате. Най-важното при подобен род събития, както и при Joomla! дните, не е писането на код, обсъждането на системата и как да правим сайтове, а възможността да се запознаете с много хора, с които споделяте общи интереси.

Пълна информация за събитието можете да откриете на: http://jandbeyond.org

Joomla! България ще има представители на събитието, като в блоговете на Joomla.bg и на Facebook страницата ще можете да следи за актуална информация, какво се случва и кое най-новото и важното от света на Joomla!

1 коментар Влезте, за да коментирате

Реклама

Онлайн във форума

Имаме 4 гости и 0 потребители на линия

    Реклама