Събота, 22 Март 2014 07:28

SourceCoast подкрепя Joomla! България

Написана от

Както вече знаете, една от новите функционалности в Joomla.bg е пълната социална интеграция между няколко големи компонента и модула. Един от основните елементи в тази комбинация е регистрацията с един клик чрез профил в социалните мрежи.

Това го постигнахме благодарение на JFBConnect - компонента който се грижи за профилите в сайта и синхронизирането им между другите разширения. Освен регистрацията с един клик, JFBConnect предлага интеграция с JomSocial, K2, Kunena, VirtueMart, jReviews и др. Също така другите възможности са интеграция с facebook страница, opengraph actions (автоматично споделяне дейността на потребителя) и социално споделяне.

Първоначалната настройката на компонента е изключително лесна благодарение на AutoTune wizzard, който с няколко клика ви помага да направите всички настройки, без да се чуди кое за какво се използва.

Компанията която разработва JFBConnect е SourceCoast - като те са в този бизнес от 2008 година и имат богат опит в социалната интеграция.

 

От Joomla! България искаме специално да благодарим на SourceCoast  и Alex за подкрепата и помощта която ни оказаха за успешното интеграция на Joomla.bg и социалните мрежи.

Прочетена 4476 пъти

Личен блог

Влезте в сайта за да публикувате във Вашият личен блог

Реклама

Онлайн във форума

Имаме 8 гости и 0 потребители на линия

    Реклама